8. A
  Třídní učitel/ka:   Mgr. Ing. Radka Zichová

Pro rodiče

Vážení rodiče,

přehled s organizačním rozvržením tohoto školního roku (termíny třídních schůzek, dnů otevřených dveří a prázdnin) najdete vlepený na vnitřním obalu nově zaváděného Žákovského zápisníku, který u starších žáků naší školy nahradil dříve používané žákovské knížky. Prostřednictvím zápisů do něj Vás také budu průběžně informovat o všech dalších důležitých skutečnostech spojených se školou. Zápisník je proto nutné pravidelně kontrolovat a podepisovat, za což Vám předem děkuji.

 

Školní řád, vzdělávací plán a výroční zprávy najdete v sekci „Dokumenty“ na těchto webových  stránkách. V tištěné podobě jsou k nahlédnutí v kanceláři školy. Stránky nabízejí i možnost využít elektronické omluvenky. Ta však, stejně jako propustka, v žádném případě nenahrazuje klasickou omluvenku absence zapisovanou zákonným zástupcem dítěte do už výše zmíněného nového zápisníku žáka. V sekci „Klasifikace“ jsou pro Vás od letošního roku také poprvé (přes heslo zaslané Vám e-mailem) zpřístupněny známky dětí navštěvujících šestý až devátý ročník.   

 

V případě zájmu o konzultace doporučuji kontaktovat daného pracovníka školy nejdříve e-mailem nebo telefonicky a na přesném termínu schůzky se s ním předem dohodnout, aby si na Vás mohl vyhradit dostatek času.

 

Přeji Vám i Vašim dětem mnoho úspěchů a spokojenosti a těším se na naši další spolupráci

 

 

                                                                                                                                Zichová

Ze života třídy

OPVK